Kövess minket!
  
     

Ismerkedjen meg a szezámmag liszttel!

Ismerkedjen meg a szezámmag liszttel!
2015, július 31.

Fontosnak tartja az egészséges életmódot? Esetleg cukorbetegséggel küzd, és ennek tudatában, figyelve a megfelelő alapanyagok felhasználására, szeretne Ön is finomságokhoz jutni? A maglisztek nagyszerű megoldást nyújtanak ezekre a problémákra!

A szezámmaglisztet azért is tanácsos beépíteni étkezésünkbe, mert fehérjeértéke kiemelkedő, és dús rosttartalmának köszönhetően egyensúlyban tartja a vércukorszintet. Érdekes tudnivaló, hogy más termékekhez képest a maglisztek sokszoros mennyiségű kalciumot tartalmaznak.

Felhasználását tekintve alkalmas sütésre, összekeverhetjük más gluténmentes liszttel is, valamint különféle főzés alkalmával használhatjuk sűrítéshez is. Ez utóbbi azért jó megoldás, mert a magliszt nagy mennyiségben képes felszívni a zsírt és a folyadékot.

A szezámmag lisztből elkészült ételek íze garantáltan kifogástalan lesz, az egészséges táplálkozást pedig nagyban segíti, mivel vitamin-, rost és ásványi anyagok tartalma kiemelkedően magas.

A magliszt pozitív élettani hatásai:

  • Segít a csontritkulás megelőzésében.
  • Fedezi a napi kalciumigényt.
  • Hozzájárul a kiemelkedő teljesítőképességhez.
  • Erősíti az immunrendszer védelmi képességét.
  • Erősíti a szívizmot.
  • Serkenti az emésztést.
  • Javítja a vérkeringést.
  • Segíthet a betegségek leküzdésében.

Válassza Ön is az egészséges életet!

Ha előszeretettel kóstolna meg más szezámmagot tartalmazó termékeket is, ajánljuk figyelmébe a webshopunkban megrendelhető szezámpelyhet és a szezámos száraz tésztákat.

Ezen túl kínálatunkban számos terméket és alapanyagot talál még, amik elengedhetetlenek az egészséges életmódhoz, többek között olyan, mint a paleo alapanyagok, cukormentes aszalványok és természetes édesítőszerek is.

Tekintse meg weboldalunkat, mely a www.dietas-termekek-webshop.hu címen érhető el, de el tud minket érni a 06-70/632-1540-es telefonszámon, és az info@dietas-termekek-webshop.hu e-mail címen is.

Válassza Ön is az egészséges életet és a természetes ételeket, melyek nem csak finomak, de testünkre és emésztésünkre is kiváló hatással vannak!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
horgaszklub.eu.2
A horgászat örömei

Annak ellenére, hogy sokak számára a horgászat sportszerű tevékenységnek számít, a többség a hobbi szintjén marad, ha horgászatról van szó....

Close