Kövess minket!
  
     

Mozgás a szabadban

Mozgás a szabadban
2014, március 3.

Most hogy itt a tavasz, itt az ideje, hogy előbújunk otthonunk kényelméből és a szabadban is töltsünk több időt. Nincs is annál jobb érzés, mint egy hosszú munkával vagy iskolával eltöltött hét után, napfényes szombat reggelre ébredünk, és vár minket a szabad.

A legkézenfekvőbb lehetőség egy rövidke kis kirándulást tenni valamilyen környező városba vagy a természetbe. Ha nem vagyunk nagy természetbolondok, egy könnyed városnézés, sétával és programokkal is ideális lehet, azonban ha a héten kimaradt a testmozgás, akkor nem árt valamilyen tartalmasabb időtöltés után nézni. Ilyenkor jöhetnek a különböző túrák. Ma már az interneten rengeteg túraútvonalat találhatunk, részletes leírással, így könnyedén válogathatunk a számunkra szimpatikus lehetőségek közül és hatalmas sétákat tehetünk a természetben.

Régen biciklizett? Itt a remek alkalom! Ellenőrizze biciklije állapotát, fogjon meg pár barátot vagy a családot és szervezzenek biciklitúrát! Ma már jól kiépített, biztonságos bicikli utak állnak rendelkezésére minden kerékpározónak.

Tömegsportok! Ha jobban kedveli a csapatsportokat, szervezzen egy foci vagy kosárlabda meccset! Hívja el a barátokat és töltsön el pár órát a friss levegőn, akár egy új hétvégi program is kikerekedhet belőle, amit ezen túl minden héten gyakorolhat.

Lehetőségek tárháza áll minden mozogni vágyó rendelkezésére! Hagyja az otthon ülést, gyerünk ki a szabadba!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
zsirbntas.hu-otthoni-sportszerek
Sportoljunk otthon!

Mai rohanó világunkban hiába tudjuk, hogy milyen fontos a rendszeres testmozgás, nagy nehézséget jelenthet a munka, a háztartás rendben tartása...

Close