Kövess minket!
  
     

Szépség, egészség, sport… Ez a Családbarát webáruház!

Szépség, egészség, sport… Ez a Családbarát webáruház!
2014, február 28.

Folyamatosan azt halljuk mindenhonnan, hogy milyen fontos az egészséges életmód, és ez így is van! Sokan már váltottak egy egészségesebb életvitelre, vagy éppen próbálkoznak mindennapjaik szerves részévé tenni. Azonban rohanó mindennapjainkba nehézséget jelenthet ezt a törekvést megvalósítani. Webáruházunk éppen ennek érdekében jött létre! Termékeink széles választékával szeretnék segítségére lenni mindazoknak, akik egy egészségesebb, teljesebb életet szeretnének élni!

A Családbarát Webáruházban a család minden tagja, az egészen kicsiktől a nagyokig könnyedén kiválaszthatja az egyedi igényeihez és képességeihez passzoló sporteszközöket vagy éppen játékokat. Kezdjük is a legkisebbeknél! Gyakori vita téma a gyermeknevelésben, hogy vajon mennyi az-az iskolán kívüli tevékenységekre szánt idő, legyen az sport, zenei, vagy más jellegű képzés, ami még a pozitív fejlődést szolgálja. A kutatók egyetértenek abban, hogy hasznos, ha kora gyermekkorban a kicsiket több közösségben is szocializáljuk, főleg abban az esetben, ha ezek a csoportok más és más készségeiket fejlesztik, illetve különböző élményeket nyújtanak. Azonban rendkívül fontos a fiatalok egészségnevelésében, hogy a különböző mozgásformákat az élet több területén is megtapasztalják. Jelesül: ha nem csak különórákon, iskolai testnevelés órákon vesznek részt sporttevékenységekben, hanem otthon, a családi körben is, úgy egy olyan pozitív viselkedési mintát adunk át gyermekeinknek, ami egész életükre kitart és ők is ebben a szellemben nevelik majd leendő gyermekeiket.

Például, fontos, hogy legyenek otthon olyan közös élmények, mint a társasjáték, de jó ha valamilyen mozgásformát is beépítünk a családi programokba. Ilyenek egy-egy közös túra, vagy egy közös pingpong meccs. Természetesen arról nem szabad megfeledkezni, hogy az egészség érdekében a különböző sportágakhoz, megfelelő eszközöket kell biztosítani! Alapvető fontosságú a cipő! Míg egy pólóból, vagy nadrágból választhatunk egy árkategóriával olcsóbb darabot, addig a lábbelikkel nem szabad spórolni! Példának okáért webáruházunkban minőségi korcsolyák nagy választékából szemezgethetnek, legyen szó jég- vagy görkorcsolyáról.

Nézzen körül a Családbarát webáruház oldalán és lepje meg családját egy új szabadidő töltési lehetőséggel! Mit szólna egy új pingpongasztalhoz? Nálunk megtalálja!

További információkért bátran keressen fel minket a 06-20/467-40-44-es telefonszámon vagy a  netker2010@gmail.com e-mail címen!

Olvastad már?

Facebook

GooglePlus

Hirdetés

Hirdetés

Megosztás

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Csatlakozz a Marketing Magazinokhoz!

Facebook

Twitter

Google Plus

YouTube

Read previous post:
zsirbontas.hu_.taplalkozas.1
Vitaminok pótlása

A helyes táplálkozás az egészséges életvitel kulcsfontosságú része. Kétségtelenül rendkívül nagy figyelmet kell szentelnünk a táplálkozásra, hiszen a rendszeres testmozgás...

Close